Jak vyprat péřovou bundu. A jak ji správně usušit i v domácím prostředí
K typickému zimnímu oblečení patří klasická péřová bunda. Praní a sušení péřové bundy je však náročnější, protože se jedná o
Čtěte víceK typickému zimnímu oblečení patří klasická péřová bunda. Praní a sušení péřové bundy je však náročnější, protože se jedná o
Čtěte víceDomácí müsli může být minimálně stejně chutné jako to z obchodu. Hlavním důvodem, proč se pustit do výroby domácího müsli,
Čtěte víceVyzkoušejte výbornou nádivku z kopřiv plnou zajímavých ingrediencí. V tomto článku vám ukážeme, jak připravit nádivku, která potěší nejen celou
Čtěte víceKotvit je možné i do polystyrenu. Není to navíc vůbec nic složitého, protože kotvení do polystyrenu zvládne i méně zkušený
Čtěte víceSoudek od piva můžete nechat opět naplnit, ale nejdříve ho musíte dokonale vypláchnout. Řeč je o malém pětilitrovém soudku, který
Čtěte víceJestliže chcete udržet čerstvý koláč co nejdéle, tak mu musíte vytvořit vhodné prostředí pro skladování, a to ihned po upečení.
Čtěte víceVyčistit zašlou vanu a navrátit jí původní zářivě bílou barvu může být na první pohled obtížný úkol, zejména pokud se
Čtěte víceAsi znáte tu situaci, kdy se kůrka chleba promění v tvrdou jako kámen. Co se starým chlebem poté udělat? Máme
Čtěte víceSkladovat maso dlouhodobě bez lednice či mrazáku je výzvou, kterou s úspěchem zvládali už naši předkové, kteří lednici přirozeně neměli.
Čtěte více